donderdag 28 maart 2013

De Biologische vader van Tomlinson!


[PICS] De biologische vader van Louis van One Direction
Zelf zit Louis Tomlinson niet echt op hem te wachten, maar dat lijkt de biologische vader van het One Direction-lid weinig uit.                                                                         Troy Austin ging toen Louis pas twee jaar oud was weg bij diens moeder en heeft zijn zoon sindsdien nog maar drie keer gezien.                                                        Onlangs ging hij samen met zijn dochter (Louis’ halfzusje) naar een concert van One Direction.


Troy zoekt in Engeland volop de media op, tot ergernis van zijn zoon. Zo zei hij eerder deze week in een interview met The Mirror dat hij Louis erg mist, zeker nu hij naar het concert is geweest. "Hem op dat podium zien was geweldig. Ik ben de meest trotse vader van de wereld. Ik hoop dat hij dat weet", aldus Austin.
Ook Georgia, het halfzusje van de zanger, is door het dolle heen. Ze heeft verschillende foto’s van haar en Louis op Twitter gepost.Zelf vindt Tomlinson het niet zo netjes dat de vader, die hij in 2011 voor het eerst in jaren weer zag, de media op zoekt. 
De ochtend nadat The Mirror het interview publiceerde reageerde hij met: “Ik wil de dag graag beginnen met een fuck you voor The Mirror”


.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten